Locatie en faciliteiten

Brain Box beschikt over een trainingslocatie in Hilversum, op het terrein van de wereldberoemde Wisseloord Studio’s. In onze eigen tv-studio’s en lesruimtes kunnen we het trainen van levensechte media-optredens en presentaties faciliteren. 

Wil je meer weten over onze faciliteiten of onze trainingen?  
Bel 035 628 1870 voor meer informatie of maak gebruik van ons contactformulier.

Faciliteiten

Studio’s
Onze studio’s zijn uitgerust met HD-camera’s, microfoons en spotlights. Hier kun je ook oefenen met zogenaamde ‘interviews op afstand’ (zoals bijvoorbeeld bij RTL Z). Onze grote lesruimte is ideaal als je met een grotere groep een training of workshop wilt volgen.

Online
Als er haast geboden is en er geen tijd of mogelijkheid is om naar onze Hilversum te komen, dan is een onlinetraining een passend alternatief. Met één of meerdere deelnemers volg je in enkele uren een media- of presentatietraining via bijvoorbeeld Teams of Zoom.

Leslokalen
Naast elke studio zit een leslokaal, waar je op monitoren de opnames live kunt volgen en interviews en presentaties kunt terugkijken. Er is ook gratis WiFi, verse bonenkoffie, thee en verschillende soorten frisdrank.

Lunch
Lunchen doe je op nog geen 5 minuten lopen van onze studio’s, in Restaurant Wisseloord. Ook bij een training van een halve dag verzorgt onze cateraar gratis een luxe lunch, indien gewenst vegetarisch of glutenvrij.

Training op locatie
Met onze locatiesets (camera, monitor, laptop en geluid) kunnen de Brain Box trainers trainingen geven op elke gewenste locatie. In binnen- én buitenland.

Brain Box locatie, Wisseloord Hilversum

Bereikbaarheid

Brain Box is gevestigd op de Mozartlaan 27c, 1217 CM Hilversum.

Parkeren
We zijn gevestigd in Hilversum, op het terrein van de wereldberoemde Wisseloord Studio’s. Neem de ingang aan de Catharina van Renneslaan, of ingang Mozartlaan, en volg de bewegwijzering richting nummer 27. Onder het Brain Box-gebouw kun je gratis parkeren.

Openbaar vervoer
Voor wie met het openbaar vervoer komt, hebben we een gratis shuttle service vanaf Station Hilversum. Laat ons wel uiterlijk een dag voor je training weten dat je wilt worden opgehaald.

Virtuele tour door onze trainingslocatie

Vraag nu de Brain Box brochure aan

Ben je op zoek naar algemene informatie over Brain Box? Vraag dan hier onze digitale brochure aan.

Binnen één werkdag ontvang je per e-mail de Brain Box brochure met een overzicht van presentatie- en mediatrainingen.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.