Praktijkgerichte mediatraining teams

Een boegbeeld of ambassadeur kan vol passie en met kennis van zaken over zijn of haar onderneming of organisatie praten. Na deze training kan je de organisatie nóg beter vertegenwoordigen. Of het nu gaat om een Facebook-post, een speech, interview of tijdens een netwerkbijeenkomst.

Wil je meer weten over de training voor boegbeelden en ambassadeurs?
Bel 035 628 1870 voor meer informatie, of

Modules

Deze training is een echte doe-training, intensief en persoonsgericht. Met drie belangrijke componenten:

Presentatietrainingen van communicatie specialisten

Op zoek naar een pakkende kernboodschap?

Voorafgaand aan de training onderzoeken we wat jouw leerdoelen zijn. Daarnaast krijg je een inhoudelijke voorbereidingsopdracht. Zo vatten we de koe direct bij de horens. Hoe stel jij jezelf voor? Hoe omschrijf je jouw organisatie? Welk beeld geef je de ontvanger?

In de training komen de structuur en helderheid van de belangrijkste boodschappen aan bod. Wij helpen je zoeken naar juist die vorm en inhoud, waarmee jouw overtuigingskracht toeneemt. In subgroepen werk je samen aan de formulering van kernboodschappen en het anticiperen op (kritische) vragen.

Na de training beschik je over kernboodschappen die je direct in de praktijk kunt toepassen, bijvoorbeeld op Twitter. Op verzoek kan een Social Media Scan onderdeel van deze training zijn. Hierbij beoordelen en optimaliseren we bijvoorbeeld je LinkedIn-profiel.

Interesse in onze Mediatraining?

Of laat hiernaast je telefoonnummer achter, we nemen binnen één werkdag contact met je op!

(AVG – De gegevens die je invult worden alleen gebruikt om contact op te nemen.)

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.