Mediacoaching voor communicatieadviseurs

Leer in een intensieve training van 1 dag de leiding van jouw organisatie optimaal bij te staan in hun omgang met de media.

Het kan zomaar gebeuren: een journalist belt met enkele lastige vragen. Hoe help je dan de leiding van jouw organisatie? Hoe zet je een intake-gesprek om in een aansprekende communicatielijn?

In deze training doe je zelf ervaring op met woordvoering voor camera en microfoon onder begeleiding van journalisten uit de beroepspraktijk. Je leert hoe je optimaal kunt adviseren en coachen.

Wil je meer weten over mediacoaching voor communicatieadviseurs?
Bel 035 628 1870 voor meer informatie, of

Modules

Realistische oefeningen in eigen tv-studio’s

Brain Box is marktleider in mediatrainingen en ruim 30 jaar actief in het vak. We kennen en beheersen alle relevante gespreks- en trainingstechnieken. Onze trainingen worden altijd op maat gemaakt, afgestemd op de vraagstukken en praktijksituaties binnen jouw organisatie. Je leert door zelf te doen. Oefeningen worden opgenomen, geanalyseerd en herhaald.

Deze speciale mediatraining voor communicatieadviseurs wordt gegeven in onze eigen tv-studio’s met lesruimtes in Hilversum. Maar desgewenst kunnen we de mediatraining ook bij jou op locatie organiseren.

Interesse in onze Mediatraining?

Of laat hiernaast je telefoonnummer achter, we nemen binnen één werkdag contact met je op!

(AVG – De gegevens die je invult worden alleen gebruikt om contact op te nemen.)

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.