Mediatraining Brain Box

Een verkeerd antwoord, een ondoordachte uitspraak: ze kunnen de goede reputatie van een organisatie in één klap om zeep helpen. Voor veel organisaties is mediatraining daarom geen luxe, maar noodzaak.

In onze trainingen leer je onafhankelijker te zijn van de vragen en zelf de regie te nemen. Je boodschap wordt duidelijker en spreekt meer aan. Deze training wordt volledig afgestemd op jouw organisatie en jouw rol, met realistische praktijksituaties. Volg de training met een team van maximaal 6 personen, of kies voor een intensieve training met 1 of 2 personen.

Heb je interesse in een mediatraining?
Bel 035 628 1870 voor meer informatie, of

Modules

  • Hoe kom je over; (non)verbale communicatie.
  • Effectieve kernboodschappen maken en gebruiken.
  • Interviews; radio, tv, print, online, telefonisch.
  • Inspelen op journalistieke selectiecriteria en drijfveren.
  • Social media, online quick-scan.
  • Regie: krijgen en houden van grip op het gesprek.
  • Confrontatie: GeenStijl, Radar en Kassa.
  • De korte verklaring.
We geven de mediatrainingen in onze eigen tv-studio’s met leslokalen in Hilversum. Daarnaast verzorgen we ook trainingen op locatie.

Maatwerk doe-trainingen

De mediatrainingen van Brain Box zijn altijd maatwerk en praktijkgericht. Hoe kleiner de groep, des te meer gelegenheid om de diepte in te gaan, individueel te oefenen en te analyseren.

Onze mediatrainers helpen je bij het formuleren en communiceren van effectieve kernboodschappen. Je leert door te doen. De oefeningen worden opgenomen, teruggekeken en geanalyseerd.

Je oefent met verschillende soorten interviews. Afhankelijk van wat voor jouw situatie relevant is. Ben je communicatieadviseur? Dan kun je altijd bij de training aanwezig zijn, al dan niet in een actieve rol.

< Ga naar het overzicht van mediatrainingen

Interesse in onze Mediatraining?

Of laat hiernaast je telefoonnummer achter, we nemen binnen één werkdag contact met je op!

(AVG – De gegevens die je invult worden alleen gebruikt om contact op te nemen.)