Social media bieden fantastische kansen om je product of organisatie aan een breed publiek te presenteren. Toch leveren ze menig bedrijf ook kopzorgen op. Tijdens deze eendaagse training leer je effectief gebruik te maken van de sociale media. Je oefent met verschillende kanalen. In tekst en in (bewegend) beeld. De training kan worden gevolgd in kleine groepen of als workshop voor maximaal 25 deelnemers.

Heb je interesse in de training social media en vloggen?
Bel 035 628 1870 voor meer informatie, of

De ochtend: Training social media

In de ochtend komen de sociale mediakanalen aan de orde. Wat onderscheidt LinkedIn van Facebook? Voor welke doelgroep is Twitter het meest geschikt? Wat kun je met Instagram? We behandelen succesvolle voorbeelden en de belangrijkste do’s en dont’s. Je krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen en je leert op een eenvoudige manier je social media te beheren. We maken ook een Social Media Quickscan. We bekijken jouw aanwezigheid op social media, geven je feedback en eventueel verbeter tips. Eventueel gaan we ook in op de richtlijnen voor social media van jouw organisatie.

De middag: Vlogtraining

Bewegend beeld maakt steeds meer onderdeel uit van social media. Videoblogs zijn een persoonlijke en aansprekende manier van communiceren. Maar hoe pak je dat aan? Hoe kom je over? Wat is je boodschap en tegen wie praat je eigenlijk? Wij leren je vlogs te maken die staan als een huis. Gewoon met je eigen smartphone!

Modules

Interesse in deze presentatietraining?

Of laat hiernaast je telefoonnummer achter, we nemen binnen één werkdag contact met je op!

(AVG – De gegevens die je invult worden alleen gebruikt om contact op te nemen.)

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.